♿Toegankelijke Stranden Menorca

 

 

Map of accessible Beaches

Kaart Stranden

Graag uw begrip. Wij delen deze informatie zonder commerciële doeleinden en wij proberen de juiste informatie te verschaffen. Mobility Scooters Menorca accepteert geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en/of teleurstellingen.

Er zijn in totaal 12 stranden in Menorca die voorzieningen en toegang hebben voor mensen met scootmobielen, rolstoelen, buggies en personen met mobiliteitsbeperkingen. Op deze stranden kan Iedereen rekenen op assistentie van de medewerkers van het Rode Kruis. Echter, het bezoeken van de meest ongerepte stranden van het eiland is helaas niet mogelijk omdat ze zijn vaak alleen via wandelpaden te bereiken . De ♿ toegankelijke stranden liggen in de urbanisaties en bebouwde gebieden.

De diensten die op de aangepaste stranden worden geleverd bestaan uit strandwachten, aangepaste toegangspaden, speciale amfibische stoelen waarmee kan worden ‘gezwommen’ en aangepaste toiletten. Per strand, zijn de amfibische stoelen beschikbaar volgens een rooster (zie onder).

 

 

 

Binibeca

Son Parc

Cala Galdana

Cala en Blanes

Cala Santandria

Punta Prima

S’Arenal de Castell

Es Grau

Sa Platja Gran

Calan Porter

Son Bou

 

 

Elk aangepast strand biedt verschillende van bovenstaande diensten volgens een eigen rooster. U kunt in de tabel hieronder bekijken welke diensten op welk strand worden aanboden en op welke dagen van het jaar. Mocht u een van deze stranden willen bezoeken, en u wilt uzelf ervan verzekeren dat de diensten beschikbaar zijn, dan kunt u bellen met het rode kruis of met de lokale toeristeninformatie. Deze informatie is geactualiseerd per juli 2013.

 

 

Association of the Disabled Menorca

Association of the Disabled Menorca

 

   Toegankelijke Stranden  Menorca 2013 –

Klik op de deze tabel voor een betere weergave

van de diensten op ieder strand

In de volgende tabel kunt u de diensten voor personen met gereduceerde mobiliteit bekijken, en tevens per strand zien op welke data deze beschikbaar zijn.


List of wheelchaire accessible beaches