Missie en inspiratie

WallaceMissie en inspiratie  

De inspiratie om de eerste online boekingswebsite, Mobility Scooters Menorca, (www.menorcascootmoielverhuur.nl)  te starten heb ik te danken aan 40 jaar vriendschap met mijn goede schoolvriendin Fiona. Ondanks haar medische toestand, is zij me altijd blijven verbazen met haar vastberadenheid, enthousiasme en liefde voor reizen naar het buitenland. Nu Fiona een scootmobiel moet huren om haar passie voor reizen te kunnen blijven doen, heeft ze mij verteld hoe moeilijk, zo niet onmogelijk, het voor haar is om een scootmobiel te huren op verschillende bestemmingen.

Wetende hoe belangrijk het is voor je gemoedsrust om alles van te voren geregeld te hebben voordat je op vakantie gaat, naar bijvoorbeeld Menorca, heb ik besloten om Menorca’s eerste online boekingswebsite voor scootmobielen te lanceren.

Ik woon op dit geweldig mooie eiland van Menorca, en iedereen die hier op bezoek komt zou toegang moeten hebben tot een scootmobiel als dat nodig is. Alleen dan heb je de vrijheid om alle speciale plekjes op Menorca te ontdekken.

Naast het verhuren van scootmobielen, zijn we ook gepassioneerd over ons eiland. Daarom verstrekken wij aan al onze gasten in Menorca up-to-date en nuttige informatie met betrekking tot toegankelijke stranden, toegankelijke mooie plekjes en toegankelijke bezienswaardigheden. Natuurlijk is ook het schilderachtige platteland niet te vergeten. Daarnaast hebben we praktische informatie verstrekt om je in Menorca te verplaatsen en hebben we een overzicht van toegankelijke hotels en toegankelijke resorts verzameld.

Bij www.menorcascootmobielverhuur.nl willen wij ervoor zorgen dat alle bezoekers de vrijheid hebben om Menorca te verkennen. Daarbij zijn wij u graag van dienst.

www.menorcascootmobielverhuur.nl blijft het niveau van de dienstverlening verbeteren door uw wensen voortdurend te bekijken, en door de beschikbare faciliteiten en de toegankelijkheid van Menorca als vakantiebestemming te beoordelen.

www.menorcascootmobielverhuur.nl zal daarnaast altijd het bewustzijn proberen te verhogen over het belang van een toegankelijke vakanties in Menorca en deze toegankelijkheid trachten te bevorderen.

Postscriptum: Dankjewel Fiona voor al je inbreng en je enthousiasme voor mijn onderneming. Je bent hier van harte welkom bij mij thuis, en kunt natuurlijk altijd gratis gebruikmaken van een van onze scootmobielen!