Cala’n Bosch/Son Xoriguer

Cala'n Bosch Strand

Cala’n Bosch Strand

Cala’n Bosch Het gebied rondom de jachthaven heeft op- en afritten evenals aflopende stoepranden. Verder het dorp in worden de stoepranden hoger. Het strand aan het eind van de jachthaven is toegankelijk en heeft een houten steigerpad langs het strand. Ook is er halverwege bij de strandwachten een kleine oprit het zand op.

Bij de haven vindt u kraampjes met lokale ambachtsproducten. Het dorp zelf biedt ook alle benodigdheden en faciliteiten om van uw vakantie te genieten, bijv. supermarkten, banken en een drogisterij.

Als een verblijf in een prachtig resort klinkt als uw idee van een vakantie, weg van de stress van het dagelijks leven, dan is Cala ‘n Bosch perfect voor u. Cala ‘n Bosch is gelegen aan de uiterst zuid-westelijke kust van Menorca, op slechts 10 kilometer van de oude hoofdstad Ciutadella. Het is een moderne en gezellige plaats, met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie in de zon. Bruisende traditionele restaurants , excursies naar naburige steden, en een klein, maar prachtig strand dat een scala aan watersport activiteiten biedt; Dit zijn slechts een paar van de dingen die hier worden aangeboden.

 

Calan Bosch Marina

Cala’n Bosch Marina

Uit eten

Ga naar de jachthaven, waar de meerderheid van de bars en restaurants zijn te vinden. Er zijn heerlijke visrestaurants maar ook snellere afhaalmogelijkheden.

Met een fantastische jachthaven om rond te struinen, is Cala ‘n Bosch geschikt voor elke bezoeker.

 

 

 

 

photo

Faciliteiten

Parkeerplaatsen voor mindervaliden

Douches

Parasols

Strandwacht

Rolstoeltoegankelijk

Ligbedden